miercuri, 9 februarie 2011

Trimite SMS-uri gratuite in Romania si oriunde in lume (februarie 2011)

Salutare tuturor! Ma bucur ca pot sa revin in 2011 cu vesti foarte bune. :) Se pare ca, cu trecerea timpului, stam din ce in ce mai bine in ceea ce priveste site-urile de SMS-uri gratuite. Ceea ce nu poate decat sa ne bucure, nu-i asa? De ce sa platesti pentru SMS-uri cand ai in fata un calculator de pe care le poti trimite complet gratuit si le poti tasta mult mai repede si mai usor? Pentru ca sunt unii oameni care asteptau de ceva vreme o actualizare a acestei liste, o sa las vorbaria si o sa trec la prezentarea celor mai bune site-uri de SMS-uri gratuite existente in acest moment.

1. e-FreeSMS.com - Este un site relativ nou (aparut in 2010), aflat inca in beta. Ofera un serviciu de SMS-uri gratuite foarte simplu de folosit. Nu necesita inregistrare. Nu trebuie decat sa introduceti numarul de telefon al destinatarului in format full international (ex: 0040723456789), mesajul si sa dati click pe "SEND SMS NOW!". Asta-i tot! Pentru a trimite un alt SMS, pur si simplu completati din nou formularul si dati click pe butonul de trimitere. Nu exista o limita declarata in ceea ce priveste numarul de mesaje ce poate fi trimis de o persoana intr-o zi, insa este indicat sa nu abuzati, adica sa nu trimiteti prea multe mesaje sau sa trimiteti mesaje de amenintare, concursuri false etc. Altfel, am putea avea inca un site care pica din cauza abuzurilor si asta nu cred ca foloseste nimanui, nu? Pentru mai multe informatii despre serviciu si despre limitarile lui, cititi termenii de folosire de pe site.

2. Pamoja SMS - Un site foarte nou si foarte tare, frate!!! :) Nu trebuie decat sa va inregistrati, dupa care puteti trimite un numar nelimitat de SMS-uri gratuite, oriunde in lume, cu propriul numar de telefon ca sender. Tare, nu? :) Sa speram ca va rezista ceva timp in peisajul site-urilor de SMS-uri gratuite.

3. Easy Uganda - Menirea principala a acestui site nu este sa permita utilizatorilor sa trimita SMS-uri gratuite. Este, in primul rand, un site de anunturi din Africa. Serviciul de SMS-uri gratuite este relativ nou pe acest site si este mai degraba un serviciu complementar. Functioneaza insa de minune! Pentru trimiterea unui SMS se procedeaza la fel ca la e-FreeSMS.com.

4. Unlimitsms.net - Un site surprinzator de bun de SMS-uri gratuite. In ciuda popularitatii scazute, serviciul lor e ireprosabil! Nu necesita inregistrare! Pur si simplu completati formularul si trimiteti mesajul. Simplu. Livrarea mesajelor este intotdeauna instanta, deoarece gateway-ul este construit pe baza unor cartele din reteaua O2 Irlanda, care intotdeauna a avut o livrare instanta a mesajelor. Merita incercat!!!

5. Sendmassage.Com - Acest site functioneaza inca destul de bine si nu a suferit nicio schimbare recenta. Ofera SMS-uri gratuite, nelimitat, catre orice tara din lume. Puteti alege din 4 servere puse la dispozitie pe site. Pentru mine nu au functionat decat primele doua. Va recomand sa il folositi pe primul, deoarece al doilea este mereu mult mai incarcat si pot aparea intarzieri mari in livrarea mesajelor. Important: Numarul de telefon trebuie introdus astfel: alegeti Romania si va fi introdus automat codul de tara +40, apoi introduceti codul de retea (72, 74, 76...), apoi restul numarului de telefon.

6. Moove.ro - Desi cred ca acest site nu mai necesita nicio prezentare, o sa ii fac totusi o scurta descriere. Puteti trimite 10 SMS-uri pe zi catre orice retea din Romania, aveti o agenda telefonica online si, in curand, trimitere catre grupuri si trimitere programata. Totul gratuit, bineinteles!

7. TalkSMS.com - Un site serios si deja cunoscut de majoritatea. In ciuda numarului mic de SMS-uri gratuite oferit zilnic (mai exact 1), este foarte apreciat datorita celorlalte lucruri pe care le ofera: numarul dvs de telefon ca sender, niciun fel de reclama in mesaj (160 caractere disponibile pentru fiecare mesaj, plus rapoarte de livrare, fiind de altfel singurul site de SMS-uri gratuite care mai ofera asa ceva. De asemenea, daca doriti mai multe mesaje la dispozitie in fiecare zi, puteti cumpara credite suplimentare la numai 0,0147 EUR, adica numai 1,47 eurocenti pe mesaj!
Important! Pentru a primi 1 SMS gratuit zilnic, trebuie sa va setati un avatar si un alias in ramura "Account".

8. SMS World - Puteti trimite 1 SMS gratuit pe ora, oriunde in lume. Nu necesita inregistrare. Mesajele sunt livrate aproape instantaneu.

9. Skebby - Acest site ofera doar 1 SMS gratuit zilnic, insa livrarea mesajelor este instanta. Este foarte simplu de folosit si nu necesita inregistrare. Daca vreti sa il folositi pentru a trimite SMS in Italia, trebuie sa mergeti pe alta pagina creata special pentru aceasta tara: http://smsgratis.skebby.it/

10. SMSteroid - Primiti doar 30 SMS-uri gratuite, disponibile dupa inregistrare, pe care le puteti trimite oriunde in lume, pentru testarea serviciului. Daca doriti sa trimiteti mai multe mesaje, puteti cumpara un pachet suplimentar de SMS-uri pe care le puteti folosi cand doriti (nu expira!), la numai 5$ pentru 550 SMS-uri, adica mai putin de 1 eurocent pe SMS. Mai ieftin de atat nu cred ca se poate! :) Este folosit tot un gateway bazat pe cartele din reteaua O2 Irlanda, deci livrarea mesajelor este instanta de fiecare data!

Ar mai fi ceva site-uri de SMS-uri gratuite, dar sunt mai instabile si ofera mai putine lucruri decat site-urile de mai sus, deci nu cred ca are rost sa le mai prezint. Pana la urma, sunt arhisuficiente astea de aici chiar si pentru un ahtiat de mesaje gratuite. :) Gata, am terminat! Spor la trimis SMS-uri!